U golijadi Tomislav pokazao klasu više od Lipe

U golijadi Tomislav pokazao klasu više od Lipe

Navijači Tomislava iz Drnja pribojavali su se da će njihova momčad ući u začarani krug slabe realizacije prilika. No, to se nije dogodilo. Nakon pomalo iznenađujućeg remija protiv Mladosti iz Sigeca u prošlom kolu, Tomislav je na svom Parku prinčeva bio uvjerljiv protiv hlebinske Lipe. Tomislav je također nastupio u punom sastavu te se povratak Lončara i Širića itekako osjetio.

Upravo je Lončar u 8. minuti postigao prvi pogodak za Tomislav. Samo tri minute kasnije Hrženjak je povisio na 2:0. Jakupanec je pak u 27. minuti postavio rezultat od 3:0. Hlebinčani su se i dalje borili te izborili kazneni udarac koji je u 36. minuti realizirao Gregl. No, da se gosti ne bi previše nadali pobrinuo se Hrženjak svojim drugim pogotkom u 39. minuti kad je pucao s dvadeset metara, a gostujući vratar nije se niti pomaknuo, nego je pogledom ispratio loptu u mrežu za rezultat od 4:1.


Tim rezultatom otišlo se na odmor. U nastavku još poslastica za navijače i ljubitelje nogometa. Hrvoje Hrženjak-Joja odmah nakon sučeva zvižduka povisuje na 5:1. Patrik Širić postavlja rezultat od 6:1. Tada se Drnjančani opuštaju te su primili dva pogotka. Strijelci su bili Ritoša u 78. minuti i Gregl po drugi put u 87. minuti. (md)

Izvor: https://podravski.hr/u-golijadi-tomislav-pokazao-klasu-vise-od-lipe/

FOTO Matija Dolenec